Luaj tani

Pampers shpërblen blerësit besnikë!

Bli produktet Pampers të shënjuar me stikerin informues, regjistrohu online, grumbullo pikët dhe fito plot çmime e dhurata.

Ju do të mund të grumbulloni pikët tuaja duke filluar prej datës 22 qershor 2020 ora 00:01 deri më 31 dhjetor 2020 ora 23:59. Lexoni më shumë rreth Kushteve dhe Kritereve të lojës.

Bli produktet Pampers dhe luaj online

Zbulo të gjithë produktet Pampers pjesë të promocionit dhe duke kushtuar vëmendje plotësoni të dhënat tuaja dhe të çdo blerjeje online.

Zbulo të gjithë produktet Pampers pjesë të promocionit dhe duke kushtuar vëmendje plotësoni të dhënat tuaja dhe të çdo blerjeje online.

Grumbullo barkodet dhe ruaj kuponin e blerjes

Prit barkodin e çdo paketimi Pampers që do të luash online dhe ruaj kuponin tatimor deri në përfundim të promocionit për të verifikuar blerjen.

Prit barkodin e çdo paketimi Pampers që do të luash online dhe ruaj kuponin tatimor deri në përfundim të promocionit për të verifikuar blerjen.

Zgjidh dhuratën online dhe dërgo barkodet me postë

Mblidhni pikët me çdo blerje të produkteve Pampers, zgjidh dhuratën tënde online dhe dërgo të gjithë barkodet e grumbulluar me postë.

Mblidhni pikët me çdo blerje të produkteve Pampers, zgjidh dhuratën tënde online dhe dërgo të gjithë barkodet e grumbulluar me postë.

Njihu me produktet Pampers, pjesë të promocionit

Dhuratat e promocionit