Luaj tani

Mekanizmi i promocionit

Bli produktet Pampers dhe luaj online

Bli produktet Pampers të shënjuar me stikerin informues në supermarkete apo pikat e ndryshme të shitjes në Shqipëri dhe regjistrohu online në faqen "Luaj tani". Paketimi Pampers është i shoqëruar nga një zarf me broshurën e promocionit.

Bli produktet Pampers të shënjuar me stikerin informues në supermarkete apo pikat e ndryshme të shitjes në Shqipëri dhe regjistrohu online në faqen "Luaj tani". Paketimi Pampers është i shoqëruar nga një zarf me broshurën e promocionit.

Grumbullo barkodet dhe ruaj kuponin tatimor

Prisni barkodin e çdo paketimi Pampers që do të luani online dhe ruani kuponin tatimor deri në përfundim të promocionit për të verifikuar blerjen. Barkodet mund ti ngjisni në seksionin përkatës të broshurës shoqëruese.

Prisni barkodin e çdo paketimi Pampers që do të luani online dhe ruani kuponin tatimor deri në përfundim të promocionit për të verifikuar blerjen. Barkodet mund ti ngjisni në seksionin përkatës të broshurës shoqëruese.

Mblidh pikët dhe zgjidh çmimin tënd

Zgjidh dhuratën menjëherë pas mbledhjes së pikëve duke duke vizituar faqen "Pikët". Pas përzgjedhjes, sistemi do ju dërgojë një e-mail konfirmues me të gjithë detajet.

Zgjidh dhuratën menjëherë pas mbledhjes së pikëve duke duke vizituar faqen "Pikët". Pas përzgjedhjes, sistemi do ju dërgojë një e-mail konfirmues me të gjithë detajet.

Dërgo barkodet me postë

Pas përzgjedhjes së dhuratës, broshura me barkodet e grumbulluar duhet të dërgohet me postë në adresën:
Marketing & Distribution Shpk
Sektori i Marketingut
Rruga “Epiri”, Nr.75,
Zona Industriale,
Prishtinë, Kosovë

Pas përzgjedhjes së dhuratës, broshura me barkodet e grumbulluar duhet të dërgohet me postë në adresën:
Marketing & Distribution Shpk
Sektori i Marketingut
Rruga “Epiri”, Nr.75,
Zona Industriale,
Prishtinë, Kosovë

Dhuratat e Promocionit

Vini re!

Sasia e dhuratave është e limituar. Në momentin që një nga dhuratat nuk është më e disponueshme, atëherë nuk do ju shfaqet aktive në rubrikën e pikëve! Për më shumë shfleto rregulloren.